„Здрави стилови живота у превенцији дијабетеса типа 2“

Дана 24.11.2017. године (петак) у нашој школи је одржано предавање за ученике трећих разреда наше школе на тему: „Здрави стилови живота у превенцији дијабетеса типа 2“.
Предавању је присуствовало око 70 ученика, а одржали су га ученици ЈУ Медицинске школе Добој, који су чланови секције „Промоција здравља“.

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

 

Обавјештавамо ученике и наставнике да се наставни процес неће изводити у уторак, 21.11.2017. године, због државног празника – Дана успоставе Општег оквирног споразума за мир у БиХ – „Дејтонског споразума“. Редовна настава наставља се у сриједу, 22.11.2017. године.
Свим ученицима и наставницима желимо срећан празник.

Обиљежен Свјетски дан филозофије

У четвртак, 16.11.2017. године обиљежен је у нашој школи Свјетски дан филозофије који се обиљежава сваког трећег четвртка у мјесецу новембру.

Ову манифестацију је 2002. године покренуо UNESCO. Манифестација је замишљена као низ предавања о филозофији за ширу публику у сврху бољег разумијевања филозофије и њеног мјеста у савременом свијету.
Тако су и наши ученици из IV1, IV2 и IV3 гимназије одржали презентације на тему филозофије, њене историје и њене сврхе у савременом свијету својим другарима из трећих разреда гимназије.