Предлог за сарадњу – бесплатни курсеви енглеског за најбоље ђаке!

Наша школа је данас добила занимљив емаил, прочитајте га:

Поштовани,

Поводом Међународног дана образовања покренули смо велику акцију на територији целе Босне и Херцеговине са циљем да наградимо најбоље ђаке основних и средњих школа. Остварили смо лепу сарадњу са основном школом Свети Сава из Бијељине и основном школом Ковачићи из Сарајева и са задовољством Вас обавештавамо да смо, испред компаније ЛИНК гроуп и ИТАцадемy, за најбоље ђаке у Вашој школи обезбедили бесплатне онлине курсеве за усавршавање знања енглеског језика.

Свесни смо чињенице да је данас за успех у даљем образовању а и касније у послу потребно у довољној мери познавати и владати енглеским језиком и зато желимо да наградимо оне ђаке који желе да усаврше и унапреде своје познавање енглеског језика

Уколико се одлучите за учествовање у овој акцији, послаћемо Вам 5 поклон кодова које ћете Ви доделити својим ђацима на начин који одаберете као најприкладнији а преко вести о акцији коју је потребно објавити на сајту. После добијања кода и остављања података на страни пријаве [линк], ђаци које одаберете да похађају бесплатне курсеве енглеског језика ће на своју емаил адресу од нас добити сва упутства за похађање изабраног онлине курса преко Дистанце Леарнинг платформе за учење преко интернета.

Након регистрације на платформи потребно је прво урадити улазни тест након чега се сваком полазнику додељује одговарајући ниво језика који је прилагођен његовом предзнању. Курсеви језика који се могу похађати су класификовани према нивоу А1 – Ц1.

Како би се што више ђака активно укључило у процес усавршавања енглеског језика позивамо Вас да се прикључите нашој акцији и да обавештење о бесплатним курсевима које додељујемо Вашим ђацима објавите на сајту.

Замолићу Вас за повратну информацију да ли желите да учествујете у оваквој акцији и уколико имате додатних питања будите слободни да нам пишете.

Срдачан поздрав,

Марија Кораћ
СЕО Ассистант