Честитка

а

 

Драги ученици,

У име свих запослених наше школе и у моје лично име желим да вам  упутим срдачну честуитку и зажелим остварење најљепших жеља. Да вам школа буде сигурно мјесто за безбрижно одрастање и да поред знања, добрих оцјена и успјеха у ваннаставним активностима  градите нераскидиве пријатељске везе и најљепше успомене.  Желим вам успјешну Нову 2018. годину и пуно среће !!!

Драги родитељи,

Међу најважнијим оствареним циљевима у протеклој години, највећи успјех смо постигли у васпитању и образовању ученика. Зато вам, поштовани родитељи, овим путем, желимо захвалити што сте нам повјерили тај одговоран задатак,  те вам зажељети срећну  Нову 2018. годину !!!

 

Драги пријатељи,

Остварење Плана и програма школе увелико зависи од свих вас, ваше пажње и подршке. Захваљујући вашој помоћи, стимулисању, донацијама, ми тако одлучно и успјешно остварујемо најодговорнији задатак, васпитање и образовање наше дјеце.     У новој години, ми ћемо се заузети за  подизање већег нивоа и квалитета рада, појачане сарадње са свим установама, предузећима, локалном заједницом и свим грађанима општине Модрича, са циљем да се сви упознају и укључе у наш рад. Драги пријатељи, хвала вам што поклањате пажњу и подржавате нашу школу.        

  Свима срећна Нова 2018. година !!!                 

Директор школе:

                                                                        Новка Марковић, проф.