Наша ученица Марија Ђукић међу 25 најбољих ђака генерације из Србије и Републике Српске

Наша ученица Марија Ђукић, као ђак генерације 2017/2018, успјела је да се нађе међу 25 најбољих у конкуренцији више од 600 ђака генерације из цијеле Србије и Републике Српске.
Овај успјех Марији је омогућио да освоји школовање на IT Academy и тако настави да се образује у складу са својим амбицијама и потенцијалом.
Управа и сви запослени у ЈУ СШЦ „Јован Цвијић” у Модричи поносни су на Марију Ђукић, и овом приликом јој честитамо на великом успјеху и желимо много среће у будућем школовању.
Увјерени смо да ће Марија искористити све своје потенцијале и надамо се да ће бити примјер осталим ђацима наше школе.

Свечана додјела бесплатних школовања је 5. септембра на Белом двору.
Ваша другарица и наш ђак један је од 25 изабраних ђака генерације којима ће бесплатно школовање за једногодишње програме на IT Academy бити уручена 5. септембра на свечаном пријему у 17 сати на Белом двору.
Подсјетимо, краљевска породица Карађорђевић, престолонасљедник Александар и принцеза Катарина, 29. јуна угостила је на Белом двору више од 600 најбољих матураната из Србије и Републике Српске на пријему који се одржава већ седамнаесту годину заредом.
Том приликом је компанија LINK group, као партнер Фондације Њ.К.В. Престолонасљедника Александра Карађорђевића, објавила лијепу вијест о додјели 25 бесплатних школовања за једногодишње програме на IT Academy.

Сви заинтересовани ђаци генерације су до 15. јула слали пријаве, у којима је требало да се представе у најбољем свјетлу и наведу на који начин ће школовање на IT Academy искористити за своје усавршавање и даље напредовање, а након процеса селекције изабрано је 20 најбољих кандидата.
Марија добила прилику да постане врхунски стручњак у области IT-ја Марија Ђукић нашла се међу одабранима и кроз једногодишње школовање на IT Academy добиће прилику да стекне знања и вјештине за нека од најтраженијих и најплаћенијих занимања данашњице. Наставу ће пратити online, преко најсавременије платформе за учење – Distance Learning платформе.
Свим ђацима генерације који су освојили бесплатно школовање на располагању су различити курсеви у оквиру наставног програма који одаберу, а у сваком тренутку свог школовања имаће на располагању како помоћ професора, тако и помоћ Центра за развој каријере уколико су им потребни савети за додатно усавршавање и проналажење посла.
Прошле године је ђаке генерације највише интересовало како научити програмирање и због тога су курс програмирања и web дизајн курс били најпопуларнији међу полазницима.
По завршетку једногодишњег школовања ђаци ће имати прилику да полажу за неке од најпрестижнијих међународно признатих сертификата и стекне Microsoft, Oracle, Cambridge и многа друга звања.

Dvor_grupna Dvor_kolaz