КОНАЧНО ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА ТОАЛЕТА У ГИМНАЗИЈСКОМ КРИЛУ ШКОЛЕ ЗАХВАЉУЈУЋИ ПРЕДСЈЕДНИКУ РЕПУБЛИКЕ МИЛОРАДУ ДОДИКУ

Захваљујући средствима предсједника Републике – Милорада Додика започињемо дуго очекивану реконструкцију тоалета у гимназијском крилу школе.

Пројекат вриједан 40 000 КМ, који смо аплицирали на разне адресе како домаћих, тако и међународних организација, али ево коначно, наш предсједник има слуха за наше проблеме.

Љетос смо се обратили са молбом и одмах добили позитиван одговор.

Тоалети у приземљу, првом  и другом спрату су у веома лошем стању и потребно их је из темеља обновити. Вриједност радова је 40,000 KM, укључујући тоалет за инвалидна лица у приземљу.

Са средствима Предсједника Републике Српске – Милорада Додика у износу од 20,000 KM и властитим средствима – 5,000 KM расписујемо конкуренцијиски захтјев за избор извођача радова и започињемо од другог спрата, гдје тоалете користе ученици из шест учионица и тоалете на првом спрату  за ученике из четири учионице и још тоалет за наставнике. Тиме би била завршена прва фаза реконструкције.

За другу фазу која укључује реконструкцију тоалета у приземљу  за ученике и посебно тоалет за инвалидна лица недостаје 15,000 КМ за које тражимо новог донатора.

Радујемо се коначно, да наши ученици имају хигијенске услове које заслужују.

Предсједниче, велико хвала!